OplevBarcelona.dk - Din rejseguide til Barcelona
Seværdigheder i nærheden af Madrid

Nær Madrid

Alcala de Henares og det universitet
I en afstand af cirka 30 kilometer nord for Madrid, der er en af de mest fantastiske kunst komplekser og universiteter i Spanien, de Alcalá de Henares.

Aranjuez
Aranjuez har været kendt som et kongeligt Site siden kong Ferdinand og dronning Isabel gav det pågældende navn århundreder siden.

Avila
Byen Avila ligger på omkring 115 kilometer fra den vestlige side af Madrid, og det er uden tvivl en af de vigtigste pletter turister bør forsøge at besøge samtidig med at det er i denne region.

Chinchon
Chinchón, som ligger i nærheden af Madrid, er en meget mærkelig og charmerende by værd at blive besøgt af de turister, der befinder sig i regionen.

Den smukke by Cuenca
Cuenca er en af de mest unikke og maleriske byer i hele Spanien. Denne by kombinerer unikke og smukke naturlige sceneries blandes med antikke konstruktioner på en sådan måde, at det viser en næsten mystisk udseende.

San Lorenzo de El Escorial
San Lorenzo de El Escorial er et af de mest imponerende bygninger i Europa og en af de mest besøgte i Spanien.

Segovia
Segovia, som ligger i nærheden af Madrid, er en antik by, meget rig på fortid og traditioner og fuld af interessante historiske spots og forbløffende konstruktioner.

Toledo
Byen Toledo, i nærheden af Madrid, plejede at være hovedstaden i Spanien i middelalderen og stadig i dag er blandt de største og vigtigste pletter i landet.