OplevBarcelona.dk - Din rejseguide til Barcelona
Storbyferie i Madrid

Madrid

Centro de Arte Reina Sofia
Centro de Arte Reina Sofia eller Reina Sofia Art Center er et af de vigtigste moderne kunst centre i Spanien og en af de første steder besøgende, der nyder kunst bør besøge, mens der i Madrid.

Chueca
Chueca er et af de mest boheme kvarter af Madrid. Dette kvarter er placeret ved siden af Malasaña, mod den nordlige side af Gran Via inden det centrale område af byen, og er kendt som en meget munter spot, der tilbyder en bred vifte af underholdende aktiviteter.

Habsburg
Habsburg Madrid eller Madrid de las Austrias er en mærkelig plet i byen er karakteriseret ved at have mange af sine konstruktioner bygget under époque, hvor Spanien var omfattet af den habsburgske imperium. På denne måde, er dette stedet er meget bestemt ikke kun på grund af dets arkitektoniske karakteristika men til sin fortid og historie også.

Huertas
Huertas er et af de mest traditionelle kvarterer i Madrid samt en af de mest forskelligartede virksomheder.

La Latina
La Latina, i Madrid, er en meget ejendommelig kvarter, der er kendetegnet ved at være befolket af mennesker fra forskellige kulturer og tilbyder en unik blanding af traditioner.

Lavapies
Lavapies er en af de mest ejendommelige og traditionelle kvarterer i Madrid, enestående på grund af dets egenskaber. Dette kvarter traditionelt har været opfattet som en dårlig distrikt, hvor mange antikke spanske traditioner og mange kulturelle udtryksformer former iboende til dette land kan observeres.

Madrids Gran Via
Gran Via i Madrid er en af de større veje i byen, og som indeholder nogle af de mest interessante og attraktive turistattraktioner og rekreative pletter af området.

Madrids Plaza Mayor
Plaza Mayor i Madrid er en af de centrale vinkler i byen, hvor turister kan opfylde flere forskellige aspekter af den spanske traditioner og kultur.

Malasana
Malasaña er en af de første valg blandt unge, der besøger Madrid såvel som det foretrukne sted for afsked natten ved dem, der bor i byen.

Museer i Salamanca
Salamanca er en af de mest berømte og besøgte vinkler i Madrid og hele Spanien. Dette sted indeholder en stor mængde af interessante ting at gøre, og spots at opfylde, f.eks flere unikke museer som turister bør sørge for møde samtidig med at det er i denne by.

Museo del Prado i Madrid
Museo del Prado, der ligger i Madrid, Spanien, siges at være den største kunstmuseum af verden.

Operaen i Madrid
Madrid har haft et stort samarbejde med Opera gennem hele sin historie, og i dag er det stadig har en vigtig rolle inden for byen. På denne måde vil de, der nyder operaen ville sandsynligvis være i stand til at have en god tid i Madrid ved at besøge en af de flere muligheder det altid tilbyder gennem flere af sine teatre.

Palacio Real de Madrid
Den kongelige palads eller Palacio Real de Madrid er sandsynligvis det mest imponerende og interessante konstruktioner i denne by.

Plaza de Espana
Plaza de España, jf. Spanien Square, er en grøn åbent område der står i kontrast til den store mængde af høje bygninger, som omgiver den.

Prado to Sol i Madrid
De Prado til Sol er et af de vigtigste regioner i Madrid, som indeholder nogle interessante bygninger og mindesmærker, blandt andre elementer.

Thyssen Bornemisza Museet
Museo Thyssen-Bornemisza er et moderne museum, som ikke regne med så mange års eksistens, da de fleste andre spanske museer, men er en af de mest fantastiske dem.

----------------------------

Rejseforsikringsguiden.dk - Rejseforsikring Spanien