OplevBarcelona.dk - Din rejseguide til Barcelona
Extremadura er et besøg værd, når man er i Spanien

Extremadura

Badajoz
Byen Badajoz ligger i den spanske region Extremadura, på venstre side af floden Guadiana, nær grænsen til Portugal. Denne by har en befolkning på omkring 140.000 mennesker og er kendt som hovedstad for provinsen Badajoz. Badajoz har været en strategisk stedet siden dets stiftelse, der har forårsaget det skal gå gennem flere forskellige konfrontationer og problemer.

Caceres
Byen Cáceres er blevet stærkt præget af den romerske époque, og dette kan let bemærket gennem byens konstruktioner og generelle udseende, der viser en unik blanding af elementer fra denne periode, kombineret med moderne liv dem. Denne by, som ligger i regionen Extremadura, ses som hovedstaden i regionen Upper Extremadura.

Guadalupe
Guadalupe er placeret inden for den spanske region Extremadura, på omkring 140 miles eller 225 kilometer mod syd vest fra Madrid og 117 miles eller 188 kilometer mod vest af Toledo. Denne by eller landsby, er et af de mest maleriske og farverige turister kunne finde på dette område af landet, og det er en by meget rig historie som godt.

Merida og dets teater
Byen Mérida er berømte i hele regionen Extremadura på grund af sin antikke romerske teater samt flere andre antikke konstruktioner og spots. Det romerske teater blev bygget mellem XVI og XV BC, bliver en af de ældste bygninger turister kunne finde ikke kun på dette område, men i hele landet.

Trujillo
Trujillo, i den spanske region Extremadura, er en by med små, men fuld af interessante ting at mødes. Denne Byens oprindelse kan spores tilbage til det XIII århundrede, da den oprindelige walled byen blev bygget, hvor flere berømte erobrere, såsom Francisco Pizarro, og andre historiske personligheder vil senere blive født.

Zafra
Slottet i Zafra, bygget i XV århundrede, stadig viser de fleste af sine oprindelige elementer og funktioner bliver en af de mest interessante konstruktioner turister kunne mødes i regionen Extremadura. Denne måde, de turister, som nyder godt af arkitektur, design og historie bør ikke gå glip af denne by, mens det er på dette område af Spanien skyldes ikke blot dette slot, men flere andre konstruktioner såvel som sammen igen denne by til et af de mest tiltalende af regionen.