OplevBarcelona.dk - Din rejseguide til Barcelona
Ferie i Barcelona

Barcelona

Barri Gòtic - Barcelonas gamle kvarter
Barcelona fejrede sin sande guldalder i løbet af de gotiske periode i 1200-tallet gennem 1400-tallet, selvom det gik gennem en sølv alder under modernista periode af 1800-tallet.

Camp Nou
Hjem i Barcelona soccer team, Barca, er Camp Nou, den største sportsstadion i Europa, med en kapacitet på omkring 120.000. For de fodboldinteresserede er der ofte billige flybilletter til Barcelona at finde hos lavprisflyselskaberne det meste af året.

El Raval
Modsatte Las Ramblas er El Raval, den største indre by nabolaget finder du i Barcelona. Planerne for New Barcelona er centreret her, og du finder hele blokke af gamle nusset boligblokke er jævnet for at gøre plads til nye skinnende bygninger, åbne pladser og boulevarder, og faciliteter til formål at gøre livet mere livable her.

Gràcia - Rolige fornøjelser
Gracia er en meget udsøgte, unikke nabolaget af to-etagers huse, solrige plazas, og en boheme atmosfæren, dels på grund af sin store befolkning af studerende og kunstnere.

La Ribera
I årevis har det lille kvarter i La Ribera stagneret. Omkranset af den gamle havn og Parc de la Ciutadella indeholder det endnu mindre kvarter El Born, historisk hjemme hos de handlende, og den gotiske Basilica Santa Maria del Mar, nær som sejlere gang havde deres eget kvarter.

L'Eixample
I 1850, Ildefons Cerda udviklet en ny plan for Barcelona's spirende ekspansion. Uden for dens komplekse af middelalderlige gader, Cerda planlagt en åben gitter struktur vinkelrette gader, en checkerboard af byen blokke giver mulighed for boliger, kommunale haver og værfter, og alt det, som gør en by.

Montjuic - Bedste udsigt i Spanien
Det bjerg af Montjuic juts over Barcelonas havn på ét ansigt, og på den anden side overhangs de Placa Espanya. Med denne placering, er det ideelt til at spille. Bjerget blev den centrale mærket af World Fair af 1929 og 1992 Olympiske Lege.

Montserrat
Fjernbetjeningen kloster af Montserrat selv er indførelse - skarpt tegnet brune mursten væve somberly over de grunde, der ligner noget så meget som en ærværdige universitet eller hospital.

Pedralbes
Pedralbes er 5th Avenue i Barcelona. Gaderne er foret med stilfuld moderne lejlighed hjem, 19. århundrede villaer skjules tilbage bag prydformål hegn, og modernista mansions.

Port Olimpic
I 1992, De Olympiske Lege blev afholdt i Barcelona, Spanien, udsætter det meste af verden for første gang til den pulserende, velstående by, der havde dyrket her i årenes løb.

Tibidabo
Tibidabo er det bjerg, som ligger nord for Mountjuic, og selv om der hverken er egentlig et bjerg så meget som enorme Bluffs, de er helt indførelse og de bedste steder i byen for at besøge for fine synspunkter og ren luft.

Vandretur gennem Las Ramblas
Med bur firben, enorme steg og blomster buketter, dekoreret kinesiske bygninger, der arbejder kunstnere, gade cafeer, mimes, prostituerede, hestetrukne vogne, og de levende statuer, Las Ramblas er en dynamisk og levende del af Barcelona.

Dette skal du opleve i Barcelona
Spanien er måske mest kendt for sine lækre strande i sydspanien, hvor mange danskere tilbringer et par uger af deres sommerferie. Men Spanien har meget mere at byde på end bare et par lækre strande.

---------------------------------

Visitfootball.dk - Barcelona-billetter