OplevBarcelona.dk - Din rejseguide til Barcelona
Andalusien i Spanien

Andalusien

Cadiz
Byen Cádiz er placeret over for det sydlige område af Spanien, inden regionen Andalusien. Denne by, der er hovedstad i provinsen Cádiz, er specifikt placeret på en halvø, der giver form til en bugt, bugten af Cádiz, og som er en del af, hvad der er kendt som Cadizbugten.

Cordoba
Córdoba er en af de mest attraktive byer i den spanske region Andalusien, i retning af det sydlige område af landet. Denne by har et stort beløb af antikke konstruktioner såvel som flere andre turistattraktioner langs med enhver facilitet en besøgende kunne behov. Denne by er blandt de mest besøgte steder i regionen, og det er et must til de besøgende, der nyder godt møde spots fuld af antikke konstruktioner og interessante historiske fortid.

Costa de la Luz
Costa de la Luz, jf. kyst lys, er en by beliggende i retning af det vestlige område af Andalusien, på kystområdet, og tilbyde attraktive strande langs med flere andre tiltalende egenskaber. Et af de vigtigste aktiviteter turister praksis, samtidig med at besøge denne by og dens strande er vindsurfing på grund af den måde, som nogle gange, vind tur dette område i Atlanterhavet i et ideelt sted for denne sport.

Granada
Granada er meget attraktiv destination, som ligger i den spanske region Andalusien, af Sierra Nevada bjergene. Denne by, bygget på omkring 740 meter over havets overflade, er fuld af tiltalende pletter og unikke konstruktioner langs med interessante traditioner og en meget ejendommelig befolkning.

Jerez de la Frontera
Jerez de la Frontera er en by, der blev berømt efter sine vine, som er unikke på grund af miljøet, hvor de er produceret. Men på trods af det faktum, at disse vine er værd, mens deres berømmelse, denne by har også en stor mængde af andre ting at tilbyde, og er et meget interessant sted at besøge.

Ronda
Ronda er en meget mærkelig by beliggende på en stor kæde af klipper. Dette stedet kan besøges samtidig med at det er i den spanske region Andalusien, i provinsen Málaga, og den er meget interessant på grund af sin historie såvel som den måde, dens konstruktion kombinerer arkitektur med naturen på grund af en særlig geografisk beliggenhed.

Seville
Sevilla, eller Sevilla i Spanien, ligger på bredden af floden Guadalquivir, inden regionen Andalusien, i retning af det sydlige område af landet. Denne by er anerkendt som en af de mest berømte og interessante for ikke kun Spanien, men i hele Europa.